Cosmetica dentara este o tema actuala.

Detartraj – procedura stomatologica neinvazivă prin care se îndepărtează placa bacteriană și depozitele de tartrul de pe dinți, lăsând în urmă suprafețe netede, lustruite, curate, neretentive.

Albirea dintilor

Un zambet larg si frumos ne schimba atitudinea, indiferent daca constientizam acest lucru sau nu. Zâmbetul este calea cea mai simplă de comunicare fără să fie nevoie să folosim cuvintele, este calea ce ne conduce spre pace şi mulţumire interioară.

Zambetul provoaca o activitate intensa in creierul uman care este in directa legatura cu ceea ce noi numim  fericirea. Experimentăm valoarea zâmbetului zilnic, dar nu analizăm niciodată importanţa lui. El proiecteaza de asemenea caldura si incredere in sine, fiind cheia stabilirii unei relatii.

Tratament albirea dintilor

In cadrul clinii LILI DENT va propunem o serie de proceduri ce vizeaza albirea profesionala a dintilor.

Cauzele care determina  modificarea culorii dintilor

Cauzele care determina schimbarea culorii dintilor si nevoia unui tratament profesional de albire sunt multiple.

Enumeram cateva dintre ele: datorita infiltrarii smaltului cu substante organice din alimente precum: nicotina, cafea, vin rosu, ceai si diferite alimente ce contin coloranti care dau tenta galbuie sau maronie.

Tratamentul de albire al dintilor. Rezistenta in timp: Efectul albirii dureaza, in general, intre 6 luni si 2 ani si depinde de alimentatia pacientului si de obiceiurile sale.