Implanturi dentare Bucuresti

Implanturile dentare reprezinta o metoda stomatologica ce are ca scop principal reconstrucția dentară in cazul problemelor cauzate de edentatie (absenta dintilor).

Dintii lipsa se inlocuiesc cu ajutorul unor lucrarii dentare, ce sunt adaptate situatiei clinice a fiecarui pacient:

Implanturi dentare: pentru realizarea unor lucrari protetice fixe

Implanturi dentare pentru realizarea unor lucrari  protetice mobile

implanturi dentare bucuresti

Este dureros un implant dentar ?

Un implant dentar se realizeaza sub anestezia locala sau generala, astfel ca disconfortul pacientului este redus. Urmatorul pas este reprezentat de crearea locasului pentru implant dentar. Medicul dentist va insera ulterior implantul, insa acest proces nu se va termina dupa ce pacientul paraseste cabinetul medical, ci va dura pana la patru luni. Dupa interventie pacientul poate aparea senzatia de durere / umflaturi locale, insa medicii din cadrul clinicii Lilii Dent va recomanda cele mai eficiente solutii dupa efectuarea implantului denatar.

 

Cauzele ce determina pierderea dintilor

Multoi oameni ne intreaba : De ce ne cad dintii ?

Cauzele ce stau la baza acestui tip de probleme dentare sunt multiple, insa majoritatea dintre ele sunt legate de o atentie scazuta pe care pacientul o acorda problemelor intampinate de-a lungul timpului – carii netratate, traumatismele, fumatul, igiena orala precara, Etc.

Tratamente si solutii stomatologice personalizate in cazul implanturilor dentare

Fiecare pacient este unic, iar tratamentele si solutiile alese de medicul dentist tin de factorii multipli; Gravitatea problemelor dentare intapinate, eficienta implaturilor pe termen lung, Stilul de viata al pacientlui.

Pret implant dentar Bucuresti

Atunci cand vorbim de costuri si ne referim in special la prêt implant dentar trebuie sa avem in vedere o serie de aspecte: calitatea implantului dentar, numarul de sedinte necesare finalizarii tratamentului pentru implantul dentar, situatia stomatologica in ansamblu a pacientului, etc.

Toate aceste aspecte, dar si multe altele determina stabilirea unui pret pentru implantul dentar. Din aceste motive, pentru un raspuns corect la intrebarea care este pretul pentru un implant dentar este nevoie de o consultatie stomatologica amanuntita si chiar realizarea unur interventii ce preced realizarea implantului.

Preturile pentru implanturile dentare se situeaza intre 400 e si 1000 euro.